Afbeelding

SSS weet thuis niet te winnen van Neptunus- Schiebroek 0-1

Algemeen 137 keer gelezen

Klaaswaal - Deze twee ploegen hebben in het verleden nog nooit tegel elkaar gevoetbald, weer een oud 1e klasse tegen een oud 3e klasse . Op een winderig maar zonnig Klaaswaal ging deze wedstrijd van start. Het begin van de wedstrijd was niet best. SSS was niet bij de les. Het was bijna raak voor Neptunus-Schiebroek in de 4e minuut door een te zacht gespeelde bal wist doelman Sylvano Diepeveen de bal nog net te stoppen.

Deze wedstrijd werd de wedstrijd van de wind en daar hadden beide teams enorm last van . Het spel was de 1e helft voor Neptunus ,maar na 15 minuten spelen kregen Max Pelkman en Frank van der Linden de kans SSS op 1-0 te zetten, maar de keeper werd de winnaar. SSS probeerde van alles maar kwam niet in haar spel. Telkens net iets te laat. Het middenveld was voor de bezoekers en SSS kreeg geen grip op de wedstrijd. De tweede bal was telkens voor Neptunus-Schiebroek. Het was in de 27e minuut toen SSS in de aanval ging, maar via een vlijmscherpe counter scoorde de club uit Rotterdam de 0-1. Gijs van de Zande van SSS kreeg nog de kans in de 33e minuut, maar voor de rest waren de gasten de bovenliggende partij. De thuisploeg speelde onder de maat. Ruststand 0 – 1.

De tweede helft werd eigenlijk niet veel beter er zat weinig voetbal in bij SSS. De ploeg liep achter de feiten aan. SSS kwam in de 46 minuut en in de 66e ste minuut erg goed weg bij grote kansen van de bezoekers. Neptunus-Schiebroek had gewoon de touwtjes n handen . In de 70e minuut kon Max Pelkman het veld verlaten en werd vervangen door Glenn Weijts . In de 74 e minuut kreeg Fini Bileti nog een mooie kopkans voor SSS, maar ook deze bal werd gestopt door de keeper. Het thuispubliek had gehoopt op een doelpunt, maar het lukte SSS maar niet om te scoren.

De oorzaak is waarschijnlijk ver te zoeken. Het leek of er geen geloof in het team zat. De corners ook te hard of te slap. Met de vrije trappen weinig tot geen beleving in de ballen . Misschien iets te negatief, maar volgende week hopen op een beter spelend SSS.

Een terechte uitslag en voor SSS een week van hard trainen .

Volgende week thuis de wedstrijd tegen V.D.L .

SSS speelde met de volgende spelers Sylvano Diepenveen , Geir Sizoo , Tim Lader , Stefan Gerritse , Kjell Hoeve , Feni Bileti , Emiel Elvers , Frank van der Linden , Gijs van de Zande , Max Pelkman, (Glenn Weijts) ,Dennis de Cauwer.