Afbeelding

Mannen van Naam en Sylvia Houtzager veroveren ieders hart in Beierse huiskamer

Algemeen 137 keer gelezen

Oud-Beijerland - Mannen van Naam en Sylvia Houtzager verzorgden zaterdag 11 maart 2017 een top-muziekvoorstelling in Beierse huiskamer.

De bijzondere try-outvoorstelling van Mannen van Naam (bekend van Pater Moeskroen) en Sylvia Houtzager (bekend van Flairc) was ‘Bij Beijers Binnen’ een dag uitverkocht. Waarom? Dat werd zaterdagavond maar al te duidelijk.

Humor en melancholie

De Mannen van Naam brachten liedjes vol humor en melancholie in een aanstekelijk folk-jasje. Een verrassende aanvulling daarop was het vioolspel van Sylvia Houtzager, die zich voor de voorstelling ‘Waargebeurd’ bij hen heeft gevoegd. Verder wisten de mannen door het smakelijk vertellen van persoonlijke anekdotes in hun heerlijk Brabantse tongval, ieders hart te veroveren. Al vóór de pauze werd uit volle borst meegezongen tijdens de stemmige publieksparticipatie.

45 man

Ruim 45 man genoot van de muziek, de verhalen, de hapjes en drankjes en de prachtige huiskamer in hartje Oud-Beijerland. Een zeer geslaagde avond dus: “Dit optreden was een opwarmertje voor het echte huiskamerfestival in oktober, maar het prikkelt enorm om meer van dit soort voorstellingen te organiseren”, vertelden de organisatoren van ‘Bij Beijers Binnen’ na afloop. Iets waar het publiek het van harte mee eens was.

Meer informatie

Meer informatie: www.bijbeijersbinnen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant