Afbeelding

GETPRO Life sport 12 uur voor Zorgwaard!

Algemeen 233 keer gelezen

Oud-Beijerland 21 leden van het nieuwe fitnesscentrum GETPRO Life gaan aanstaande zaterdag (17 december) 12 uur sporten voor zorginstelling Zorgwaard.

In teams van 3 personen worden verschillende fitnessoefeningen afgewisseld met diverse groepslessen, een hele sportieve prestatie met als afsluiting een 2 uur durende spinningmarathon.

Tussen 10:00 en 22:00 uur bent u van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen, tevens is om 11:00 uur de loterij trekking en zijn er de hele dag door leuke optredens en acts.

Mocht u liever een sportieve prestatie leveren dan kunt u zich aanmelden voor een Single Challenge. U vindt het dagprogramma op de facebookpagina van GETPRO Life, aanmelden kan door contact op te nemen met het fitnesscentrum via telefoonnummer 0186-618558.

Het doel van de fitnessmarathon is om de ouderen in de Hoeksche Waard actiever en minder eenzaam te maken. Het geld wat met de fitnessmarathon wordt opgehaald komt ten goede aan de realisatie van een beweegtuin in het nieuwe zorgcomplex Rembrandt. Daarnaast worden er zoveel mogelijk uitstapjes gespaard. Zo kunt u met een donatie van €7,50 een éénzame oudere een leuke dag bezorgen.

U komt toch ook even langs?
Pr. Irenestraat 8, Oud-Beijerland, www.getprolife.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant