foto: Wouter van der Heiden
foto: Wouter van der Heiden

MaasMuziek en NLS kijken terug op een geslaagd concert

Algemeen 477 keer gelezen

Puttershoek - Een goed gevulde zaal zaterdag avond 13 april in de Gereformeerde kerk, leuke sfeer, 2 mooie orkesten en voor het publiek een enorm gevarieerd programma van het symfonisch gedicht “Poeme Montagnard” van Jan Van der Roost tot een compilatie van Coldplay hits in een arrangement van Bert Appermont.

Het harmonieorkest van MaasMuziek o.l.v. interim-dirigent Truus Migchielsen en Niels Verbeek met zijn muzikanten van het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest van Na Lang Streven uit Klaaswaal kunnen terugkijken op een mooi geslaagd concert. 

Na dit geslaagde concert kijkt MaasMuziek uit naar de samenwerking met hun nieuwe dirigent Paul Langerman. Na een sollicitatie procedure eerder dit jaar werd Paul aangesteld als dirigent van het harmonieorkest van MaasMuziek, maar kon wegens nog lopende verplichtingen pas in april beginnen. 

Derhalve heeft Truus Migchielsen als interim-dirigent deze periode overbrugd en het harmonieorkest onder haar hoede genomen. Op zaterdag 8 juni zal MaasMuziek hun nieuwe dirigent voorstellen tijdens het Verenigingsconcert in Putterhoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant