Shantyliederen met de Rotterdamse skyline als decor. (foto: Joop Kortekaas)
Shantyliederen met de Rotterdamse skyline als decor. (foto: Joop Kortekaas)

Shantykoor De Hoeksche Waard vrolijkt Rotterdam Marathon Walk muzikaal op

Algemeen 633 keer gelezen

Regio - ‘De Engelbewaarder’ was zaterdagochtend 13 april een veel gevraagd nummer bij het optreden van het Shantykoor De Hoeksche Waard. Het koor, onder leiding van Paula van Wanrooy, ging die ochtend al vroeg op pad richting Hotel New York in Rotterdam. Dit had te maken met de ‘Rotterdam Marathon Walk’. 
De mogelijkheid was er die dag om wandelend de ‘highlights’ van Rotterdam te ontdekken. De organisatie beschreef het als: ‘Wandel door Rotterdam en bewonder onderweg het bruisende hart van Rotterdam, met haar iconische architectuur en prachtig groen’.

Heel leuk natuurlijk, maar de wandelingen waren niet echt aan het Shantykoor besteed. Ieder zijn ding natuurlijk! Het Shantykoor deed gewoon waar het erg goed in is en verzorgde met veel plezier in de ochtend optredens voor de deelnemers aan de Marathon Walk. 

De optredens liepen zoals altijd perfect. Gelet op de mooie locatie op het Koninginnenhoofd aan de Maas ontbraken nummers als ‘Op Katendrecht zijn de nachten lang’, ‘Mijn Rotterdam’ en ‘Langs de Maas’ ook niet op de setlist.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant