Afbeelding

GBS International verwelkomt 10 stagiairs van Actief College

Algemeen 631 keer gelezen

Oud-Beijerland - GBS International, een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland aan de Hermanus Boerhaavestraat 2, opent deze maand haar deuren voor een groep van 10 stagiairs van het Actief College. Deze jonge talenten worden verwelkomd om gedurende de maand april ondergedompeld te worden in de wereld van werktuigbouwkunde, montage en de productie van hoogwaardige metaalonderdelen.

De stagiairs zullen zich verspreiden over diverse afdelingen, waaronder montage, logistiek en verspaning, waar ze de kans krijgen om praktische ervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen. Als onderdeel van hun stage zullen ze ook dagelijks begeleid worden tijdens bezoeken aan de vestiging van het bedrijf in Schiedam, waar ze een diepgaander inzicht zullen krijgen in de dagelijkse gang van zaken en de bedrijfscultuur.

Een hoogtepunt van hun stage is de boeiende opdracht die hen te wachten staat bij GBS Technical Education Center, de MBO vakschool van het bedrijf. Hier zullen de stagiairs aan de slag gaan met het construeren van een auto aangedreven door een veer, waarmee ze hun creativiteit kunnen ontplooien en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen in praktische toepassingen van werktuigbouwkunde en metaalbewerking.

Voor deze jonge stagiairs biedt deze samenwerking niet alleen een kans om hun horizon te verbreden, maar ook om al op jonge leeftijd een voorproefje te krijgen van het bedrijfsleven en zichzelf te ontwikkelen als de toekomstige leiders en vakmensen in de industrie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant