foto: Joop Kortekaas
foto: Joop Kortekaas

Bewoners, personeel en shantykoor genoten in Slingedael

Algemeen 415 keer gelezen

Regio - Het Shantykoor De Hoeksche Waard zong woensdag 17 april in Rotterdam. Op de Groene Kruisweg in Rotterdam vlakbij de Slinge staat het gebouw van de Sonneburgh-zorginstelling Slingedael. Minstens één keer per jaar treedt het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy er op. 

Woensdagmiddag 17 april was dit keer de datum. De bewoners hadden er naar uitgekeken en vermaakten zich prima tijdens het optreden. Het vriendelijke personeel werd door Paula verleid tot een heuse polonaise en koorlid Teun Dorst deed ‘spontaan’ mee. Bij het Shantykoor De Hoeksche Waard moet je van alle markten thuis zijn. 

Alles was ook deze keer weer perfect georganiseerd zodat de koorleden, de musici en dirigente Paula van Wanrooy op tijd konden beginnen. De podiumdelen waren geplaatst, de microfoons waren professioneel aangesloten en gecontroleerd en dat alles was ook deze keer weer perfect gedaan door de ‘bouwploeg’. 

Dat zijn de mannen die ruim voor de start van een optreden al druk bezig zijn en na afloop alles weer afbouwen en in de Shantytrailer plaatsen klaar voor een volgend optreden. Dat is deze week alweer op zaterdag 20 april. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant