De finalisten zijn bekend.
De finalisten zijn bekend. Elizabeth Heijblom

Finalisten van Ondernemersgala Hoeksche Waard bekend

Algemeen 1.265 keer gelezen

De organisatie van Ondernemersgala Hoeksche Waard maakte op 19 april de finalisten bekend voor de Startersprijs en de Ondernemersprijs 2024.

Hoeksche Waard - De 11 genomineerden die door de publieksronde zijn gekomen hebben zich tijdens de afgelopen dagen aan de jury’s kunnen voorstellen. Hierin werd duidelijk gekeken naar elementen als innovatie en perspectief, maar vooral naar passie en ondernemersgeest. Beide jury’s gaven aan dat de keus een hele lastige was, maar zij hebben uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunnen nemen. En op donderdag 16 mei weten we wie van deze 6 finalisten met de eer gaat strijken. Finalisten Startersprijs: Lemontree Jongerencoach uit Oud-Beijerland, Magdalena van den Ouden – Malutan; Rho Theater uit Numansdorp, Frieda Vollaard – de Rhoter. Upflow Media uit Numansdorp, Dion Oppelaar. Ondernemersprijs: Agerion IT uit Oud-Beijerland, Stefan Frerichs; DB Workwear uit Numansdorp, Kees van Dijk en Goud Wissel Kantoor uit Klaaswaal, Johan de Ruiter.

Winnaars
Op 16 mei weten we wie de winnaars zijn! Tickets voor de uitreikingen op donderdag 16 mei zijn te bestellen via www.ondernemersgalahw.nl. De opbrengst van het gala is bestemd voor goede doel, stichting MooiMensHW.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant