Afbeelding
Foto: PR

Profiteer van tot wel 3.500 euro voordeel tijdens Salon de Promotion bij Auto Indumij

Algemeen 228 keer gelezen

Regio - Bij Renault-dealer Auto Indumij is het van 22 maart tot en met 2 april 2018 weer Salon de Promotion. Tijdens deze actieperiode profiteer je van maximale keuze én maximaal voordeel: aantrekkelijk voordeel tot wel 3.500,euro op veel nieuwe Renault modellen. En ja: ook op tweede paasdag is de showroom in Barendrecht open.

Bereken jouw voordeel online

Dit is een zeer goed moment om een nieuwe Renault te overwegen. Wij bieden nu extra voordeel op alle personenauto’s van Renault. Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we bieden, kan het voordeel berekenen op www.renault-indumij.nl/acties/salondepromotion.

Nieuwe Renault Store Barendrecht

Voor een nieuwe of jong gebruikte Renault kun je terecht in de nieuwe Renault Store aan de A29 in Barendrecht, vlakbij IKEA en Praxis. Hier tref je een echte belevingswereld waarin je, als gast, ondergedompeld wordt in de wereld van Renault. Je kunt uitgebreid kennismaken met de nieuwste Renault en Dacia modellen, onze topoccasions, bijpassende accessoires ontdekken en online de gewenste auto in de Renault Store configureren. Daarnaast wordt er bij Auto Indumij Barendrecht nu ook extra aandacht besteed aan het nieuwe elektrisch rijden door Renault. Bekijk hier hoe onze Renault Store tot stand gekomen is https://www.renault-indumij.nl/a29

Accessoirecheque cadeau

Renault maakt je leven graag eenvoudiger. Dus geven we je tijdens Salon de Promotion ook een accessoirecheque cadeau ter waarde van 750,00 euro op geselecteerde modellen. Samen met het overige voordeel tijdens de actieperiode wordt de keuze voor een nieuwe Renault zo wel heel eenvoudig.

Superscherpe Private lease

Private lease geniet een steeds groter wordende belangstelling. Dat is niet zo vreemd, voor een vast bedrag per maand rijd je in een gloednieuwe Renault! Zaken als onderhoud, allriskverzekering en wegenbelasting zijn inclusief. Daarnaast heb je geen eigen geld nodig voor de aankoop van een nieuwe auto. Daar kun je mooi weer andere dingen mee doen! Private lease is tijdelijk extra aantrekkelijk bij Auto Indumij. Je rijdt al een nieuwe Twingo met Private lease vanaf 179,00 euro per maand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant