• Alles
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Evenement

Online boekpresentatie

donderdag 29 oktober 15:30 t/m 16:30 uur

Frans van den Muijsenberg

Op 29 oktober 2020 verschijnt bij Da Capo Coaching het boek SPROOKJES VOOR KLEINE EN GROTE KINDEREN door Angeline M.A. Schoor.

Over het boek

Dit boek is een verzameling van lichtvoetige sprookjes over types als pleasers, ambitiejagers, goedzakken, zoekers en angsthazen en verhalen met een meer filosofische kijk op thema’s als acceptatie, gezien worden, rouwverwerking, sterfelijkheid en mindfulness. Heerlijk om te (voor) te lezen op donkere winteravonden, maar ook in te zetten als materiaal voor coaching en training. Een speelse manier om te leren relativeren en op een andere manier om te gaan met hinderlijke types en gedrag waar je je aan ergert.

Het boek is stijlvol geïllustreerd door Sarah Schaddelee. Met haar delicate pen brengt ze de meest aangrijpende momenten van de sprookjes tot leven.

Over de auteur

Angeline Schoor woont in Numansdorp in de Hoeksche Waard. Zij heeft daar een praktijk als coach en trainer. Daarnaast is zij muzikant en schrijver. Zowel haar muziek als haar boeken maken deel uit van haar gereedschapskist in haar werk als coach en trainer.

Boekpresentatie

De online boekpresentatie vindt plaats op

donderdag 29 oktober 2020, 15.30 – 16.30 uur.

Tijdens deze presentatie zal wethouder Harry van Waveren van gemeente Hoeksche Waard vertellen over metaforen in zijn werk als bestuurder.

Je kunt je voor de boekpresentatie aanmelden door een mail te sturen naar angeline@dacapocoaching.nl.

Contact

Voor nadere informatie over het boek, Da Capo Coaching of de auteur, alsmede voor het maken van afspraken voor interviews met de auteur kunt u contact opnemen met Da Capo Coaching, angeline@dacapocoaching.nl, 06-51659062, www.dacapocoaching.nl


deel deze activiteit

Locatie

online evenement
Hoeksche Waard
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden