• Alles
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Theater

Boeksigneersessie bij Hoekse Warenhuis

vrijdag 11 juni 15:00 uur

Foto: Claudia Broekhoff fotografisch | Breda

Signeersessie Sextortion Op het spoor in ’s-Gravendeel

Sextortion, een wrede vorm van afpersing door middel van het (dreigen met) online plaatsen van seksueel getinte beelden of verrichten van handelingen als er niet snel genoeg betaald wordt. Door de coronacrisis stegen de aangiften van deze vorm van cybercrime in Nederland in 2020 met 420%.

Kiki Scheepens uit ’s-Gravendeel maakte dit van zeer dichtbij mee en schreef het boek ‘Sextortion Op het spoor’, gebaseerd op een grotendeels waargebeurd verhaal. Kiki is al in diverse media verschenen, zowel in de kranten als op televisie met haar boek. 

Als spreker en ervaringsdeskundige helpt zij slachtoffers van partnergeweld en sextortion in hun herstel met de door haar ontwikkelde FEACH®-methode.

Nu de boekhandels weer open mogen is het Hoekse Warenhuis (Kerkstraat ’s-Gravendeel) trots dat zij de primeur hebben: op vrijdag 11 juni vanaf 15.00 uur is Kiki aanwezig in de winkel om haar boek te signeren.

Bij Hoekse Warenhuis wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Daarom is het boek reeds te bestellen bij hen. Op 11 juni om 15.00 uur ontvangt één winnaar van een actie op de socials gratis een gesigneerd exemplaar van het boek.


deel deze activiteit

Locatie

's-Gravendeel
's Gravendeel
dr Bossersstraat 11
3295ag


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden