• Alles
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Muziek

Beloved - voor mensen met een beperking

zaterdag 4 april 13:30 t/m 16:00 uur

EGHW

Beloved: gezellige middag in “De Poort” voor mensen met beperking

Op zaterdag 4 april vindt een superleuke Beloved middag plaats in de EGHW “de Poort” in Oud-Beijerland met als thema “Heb jezelf lief".

Deze gezellige middag wordt speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking, bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of autisme. Ook als je nog nooit bent geweest en je wilt een keertje komen kijken, je bent van harte welkom! Thema’s die centraal staan bij Beloved zijn ontmoeten, gezelligheid en geloof.

Geliefd zoals je bent

Tijdens deze middag van 13.30 - 16.00 uur wordt er onder enthousiaste begeleiding van Jaimy en Marisya Eenkhoorn bekende liederen gezongen waarbij veel bezoekers niet stil kunnen blijven zitten. Er wordt een bijbelverhaal gedeeld door een spreker uit de EGHW. Ook worden er verschillende workshops gehouden, zoals dansen, heerlijke tapas maken, film kijken en lekker creatief bezig zijn. Ook is er een koffiehoek waar je kunt kletsen met elkaar. Niets is verplicht en heel veel mag! Een middag waar je je geliefd en gewaardeerd mag voelen, zoals je bent. Voel je welkom, de middag is geheel gratis inclusief koffie, thee en hapjes.

Contact maken

Sharon in’t Veld, één van de initiatiefnemers van deze Beloved-middagen in de Poort, vertelt dat “Beloved” haar vooral blij maakt. “De deelnemers genieten van de muziek, het contact met elkaar, de hapjes en de workshops. Als ik hoor van een deelnemer dat zij moeite heeft om in contact te komen met anderen en dat Beloved haar daarbij helpt, dan ben ik dankbaar.” Inmiddels bestaat het Beloved-team uit een grote, enthousiaste groep vrijwilligers, waardoor er veel begeleiding aanwezig is en er veel contact kan zijn met de bezoekers.

Stralen op het podium

Eén van de vaste bezoekers, Kelly-Jane, heeft er weer veel zin in. De vorige keren mocht zij meezingen in het muziekteam. Ze vond dit een enorm leuke ervaring. “Ik vond het zo mooi om voor onze Heer te zingen! Er kwamen allemaal mensen naar voren die mee gingen zingen en dansen. Dat is toch gaaf? Want dan kunnen we allemaal God groot maken. Ik stond te stralen op het podium. Ik weet nu dat ik veel vaker wil zingen op het podium. Ik hou van zingen!”.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je graag gebracht en gehaald worden? Neem dan contact op via beloved@eghw.nl. Meer informatie vind je ook op www.eghw.nl.

Adres: Evangelische Gemeente Hoeksche Waard “De Poort”, Polderlaan 1, 3261 ZA Oud-Beijerland


deel deze activiteit

Locatie

De Poort
Oud-Beijerland
Polderlaan 1
3261za


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden