• Alles
 • (2)
  Algemeen
 • (1)
  Sport
 • (3)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Online boekpresentatie Met aandacht kijken

woensdag 27 mei 15:00 t/m 16:00 uur

R.A. Relf

Op 27 mei 2020 verschijnt bij Da Capo Coaching de bundel MET AANDACHT KIJKEN, door Angeline M.A. Schoor.

Over het boek

Het dagelijks leven zit vol memorabele momenten, waar je in de haast van alledag maar al te gemakkelijk aan voorbij gaat. Nog even snel een telefoontje plegen, vlug een paar mails beantwoorden, een post plaatsen op een van de vele online platforms die het contact van mens tot mens langzamerhand lijken te vervangen. Voor je het weet, is de dag voorbij zonder dat je echt om je heen hebt gekeken. Terwijl er zo veel te zien en ervaren is wat de moeite waard is. Daarom laat ik mijn telefoon soms in mijn tas en kijk ik om me heen. De pareltjes liggen aan je voeten, als je er maar aandacht voor wilt hebben.

De tien korte verhalen in deze bundel gaan over kleine, ogenschijnlijk onbelangrijke gebeurtenissen op mijn pad, die ik heb opgemerkt door met aandacht te kijken, aanwezig te zijn. Momentopnamen van contact, werkelijk contact of juist het ontbreken daarvan. Het zijn waarnemingen, observaties. Foto's van korte ogenblikken die anders ongezien zouden blijven en in de vergetelheid raken. Sta er even bij stil. Misschien inspireren ze je om ook zelf zo nu en dan ook waarachtig aanwezig te zijn en met aandacht te kijken.

Over de auteur

Angeline Schoor woont in Numansdorp in de Hoeksche Waard. Zij heeft daar een praktijk als coach en trainer. Daarnaast is zij muzikant en schrijver. Zowel haar muziek als haar boeken maken deel uit van haar gereedschapskist in haar werk als coach en trainer.

Boekpresentatie

De online boekpresentatie vindt plaats op

woensdag 27 mei 2020, 1500 – 16.00 uur.

Tijdens deze presentatie zal wethouder Harry van Waveren van gemeente Hoeksche Waard het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Je kunt je voor de boekpresentatie aanmelden door een mail te sturen naar angeline@dacapocoaching.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Da Capo Coaching
Numansdorp
Schuringse Havenkade WZ 8
3281kl


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden