• Alles
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (3)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop

2e J&A Sinnema Run Bike Marathon

zondag 27 september 10:00 uur

Jennifer

Hoeksche Waard - Na maanden weer een groot hardloop- en fietsevenement in de Hoeksche Waard. Op 27 september ‘mogen’ we weer. AV Spirit organiseert de 2e editie van de J&A Sinnema Run-Bike-Marathon. Lange tijd was het onduidelijk of dit sportieve evenement wel door kon gaan. Maar nu heeft de Gemeente Hoeksche Waard het groene licht gegeven omdat alles volgens de RIVM-richtlijnen plaatsvindt.

In het kort:

Afstand 42 km en 195 m (een echte marathon dus)

Bij 2 deelnemers 21 km hardlopen en 21 km fietsen (1 loper en 1 fietser)

Bij 3 deelnemers 14,07 km hardlopen (1 loper en 2 fietsers)

Bij 4 deelnemers 10,5 km hardlopen (1 loper en 3 fietsers)

Onderling wordt afgesproken om de hoeveel km wordt afgewisseld; er loopt dus altijd 1 persoon. Van te voren oefenen wordt aangeraden.

Start en finish bij AV Spirit aan de Langeweg te Oud-Beijerland. De route loopt door de Hoeksche Waard en is verkeersluw.

Er zijn vele prijzen te winnen want naast een schitterende medaille staat voor elk 5e team dat over de finish komt een leuke prijs klaar. Deze zijn o.a. beschikbaar gesteld door de regionale middenstand. Tijdens het wachten op het laatste team is er een gezellige after-party (alles volgens de Corona-regels) met een drankje, hapje én muziek.

Voor meer info en inschrijven (links naar site). Mocht het evenement alsnog afgelast worden i.v.m. de Corona-maatregelen, dan wordt het inschrijfgeld gerestitueerd.


deel deze activiteit

Locatie

Oud-Beijerland
Hoeksche Waard
Rembrandtplein 1Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden