LHBT+ HW borrel in Klaaswaal

donderdag 1 december 2022 19:30 t/m 23:59

Het heeft even geduurd, maar wij zijn weer terug met de gezelligste LHBT+ borrel van de Hoeksche Waard! Vorig jaar hebben wij helaas door Corona de borrel op deze locatie moeten cancellen. 

Aanstaande donderdag 1 december zal er daarom (nu hopelijk echt) een LHBT+ HW borrel plaatsvinden bij Happy Food bar in Klaaswaal. 

Deze borrel is voor iedere Hoekschewaarder die zichzelf op een of andere wijze onder het LHBTI-label vindt vallen. Val je hier zelf niet onder of heb je vorige keer iemand gemist? Tip dit evenement dan aan je vrienden! 

Mocht je niet op Facebook zitten, laat het ons dan via de mail weten als je aanwezig wilt zijn. (De locatie wil een indicatie hebben over de hoeveelheid personen die wij kunnen verwachten. We zijn bereikbaar via hwlhbt@gmail.com) 

De borrel vindt plaats op donderdag avond 1 december vanaf 19.30 uur tot 00:00 uur bij Happy Food bar (happy belegde broodjes op Google), Botjesstraat 4, 3286 AB Klaaswaal

Consumpties zijn voor eigen rekening. Gedurende de avond kunnen de consumpties  op een bon genoteerd worden.  Deze bon moet vervolgens aan het eind van de avond of bij vertrek vanaf de locatie betaald worden.

Laat het ons even weten als je krap bij kas zit of geen vervoer hebt, we denken graag met je mee! Je vindt ons hier op facebook: facebook.nl/groups/hwlhbt en op Instagram lhbtqueerindehw of mail ons hwlhbt@gmail.com