Concert Hédi Carlee
Concert Hédi Carlee Hedi Carlee

Concert Hédi Carlee vrijdag 10 juni

vrijdag 10 juni 2022 20:00 t/m 22:00

Strijen - Hédi Carlee is een nieuw fenomeen in de wereldse muziekscene van extatische gezangen, mantramuziek en helende liedjes.  Haar unieke harmonieën en frisse benadering van haar zanguitvoeringen waren een aangename verrassing voor veel fans van het genre.  Hedi Carlée was voorheen bekend als Charlie Dée en stond bekend om de frisse, maar soms melancholische popsongs die zij in het verleden heeft uitgebracht. Ze kreeg veel lof van niemand minder dan Joni Mitchell en won diverse prijzen;  de Grote Prijs van Nederland,  een Essent Award en zelfs dj Tiesto liet  een remix opnemen van haar nummer Have It All. Ook speelde Charlie Dée/Hedi Carlée op grote festivals zoals Lowlands, Oerol en Appelpop. 

Tegenwoordig stort Hedi zich op mantrazang, en hoe! Verfrissend, lekker om naar te luisteren, nog fijner om ze voluit mee te galmen. Op onder meer Spotify kun je haar nummers vinden en alle nieuwtjes vind je op haar website hedicarlee.com.

In Spiritual Balance, aanvang 20,00 uur, toegang 20 euro. Laat je even weten of je erbij bent? Graag via tel/app 06-53518321 (Linda).  

Locatie

  • Spiritual Balance

    Boompjesstraat 27
    3291aa Strijen