Zaterdag 17 September - Brocante Markt Klein Frankrijk
Zaterdag 17 September - Brocante Markt Klein Frankrijk Rianne van der Linden

Zaterdag 17 September - Brocante Markt Klein Frankrijk

zaterdag 17 september 2022 9:00 t/m 17:00

Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 10e keer een brocante markt georganiseerd. Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ruim 200 deelnemers tonen hun mooiste schatten en unieke vondsten. Het aanbod varieert van antiek tot brocante, vintage meubelen, verzamelingen en streekproducten. Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de Foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer! Locatie: Recreatieoord Binnenmaas, Vrouwehuisjesweg 1, 3271 LX Mijnsheerenland. De markt is geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie, zie website: https://www.uitdekofferbak.nl/klein-frankrijk/ 

Locatie

  • Recreatieoord Binnenmaas

    Vrouwehuisjesweg 1
    3271lx Mijnsheerenland