Grote verkoping Adullamgehandicaptenzorg

zaterdag 15 april 2023 10:00 tot 16:00

Van harte welkom op de verkoping voor Stichting Adullam in Puttershoek op zaterdag 15 april.

Nadat we in 2009 onze verkoping verhuisden van het toenmalige Waardheimterrein naar het parkeerterrein van Alcazar, is de tijd nu aangebroken dat we weer terug verhuizen. Maar waar tot en met 2008 alleen nog maar een dagactiviteitencentrum stond, staat nu een compleet Maasheimdorp. Het was dan ook voor ons als comité wat passen en meten om alle kramen en activiteiten een plaats te geven op het Maasheimterrein. Maar we denken als comité dat het gelukt is, om een mooie opzet te maken, waarin kramen, activiteiten rondom het thema Nederland Waterland en catering (dus ruimte voor ontmoeting) elkaar afwisselen. Meer info vindt u op www.maasheim.nl.

We zien er naar uit om weer mensen te ontmoeten die gezellig langs kramen slenteren of een kopje koffie met elkaar drinken, om kinderen te zien springen op het springkussen en niet te vergeten: om onze standhouders, kopers en vrijwilligers weer te ontmoeten!

Locatie:      Maasheim Puttershoek, Groeneweg 10

Wanneer:   D.V. zaterdag 15 april 2023 van 10.00 uur tot 16.00 uur

Komt u ook? Met vriendelijke groeten, 

Stichting Adullam Comité Puttershoek