Afbeelding
PR MaasMuziek

Concertconcours MaasMuziek

zaterdag 17 juni 2023 19:45 tot 22:00

Sinds 2014 biedt de KNMO een alternatieve mogelijkheid om deel te nemen aan een concours, onder de naam: Jury aan huis. De rollen worden dan omgedraaid en de jury maakt de reis naar het orkest. MaasMuziek uit Puttershoek wilde haar concours deelname eens anders invullen en besloot voor dit concept te gaan. 

Op zaterdag 17 juni a.s. zal het concertconcours “Jury aan huis” van het harmonieorkest van MaasMuziek o.l.v. Henk Zwijgers plaatsvinden in het PJ Muziekcentrum in Klaaswaal. Een spannend concert, waar 2 muziekwerken door de jury worden beoordeeld: Tarjan van Thierry Deleruyelle en Alcatraz van Fritz Neuböck. De saxofonist Julian van der Linden zal deze avond als gastsolist optreden en samen met MaasMuziek de werken Concerto for Alto en The Last Minute Walz uitvoeren.

Julian is zijn muzikale carrière begonnen bij Chr. Muziekver. De Bazuin uit Oud-Beijerland en heeft als solist o.a. reeds opgetreden met het ZomerOrkest Nederland en het Gelders Fanfare Orkest.

Er zijn kaarten beschikbaar voor dit concert, een kaart kost € 10,00 en is te bestellen via: concertmaasmuziek@outlook.com. Dit is inclusief een gratis kopje koffie of thee.

MaasMuziek ontvangt de “Jury aan huis”

Locatie PJ Muziekcentrum, Industrieweg 5, Klaaswaal

Datum: 17 juni a.s.

Aanvang: 19.45 uur

Zaal open: 19.15 uur

Locatie