Chimyung Kwan Hapkido in sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland
Chimyung Kwan Hapkido in sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland Chimyung Kwan

Chimyung Kwan Hapkido trainingen in Oud-Beijerland

dinsdag 13 februari 19:30 - 21:00

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij graag sporten maar weet je niet goed wat bij je past? Kom dan eens mee doen met Hapkido en ontdek zelf of het iets voor je is!

Chimyung Kwan is een Traditioneel Jungki Hapkido school waar onderwezen wordt in de stijl zoals de grondlegger Choi, Yong Sul het ooit zelf heeft geleerd. De lessen bestaan uit een heel doordacht systeem. Door de bewuste opbouw in dit systeem leer je basistechnieken die later te combineren zijn. De stijl is orthodox te noemen en anders dan andere stijlen gaat het hier om de originaliteit en diepgang van de technieken. 

Hapkido is een veelzijdige Koreaanse zelfverdedigingskunst met diverse been-, stoot- en bloktechnieken, gewrichtsklemmen, valbreken, KI-technieken en ontwapenen van je tegenstander. Met Hapkido maak je gebruik van de kracht van je tegenstander en zet je deze om in een techniek om jezelf te verdedigen en je tegenstander onder controle te houden Je hoeft dus niet sterk te zijn om aan de trainingen mee te kunnen doen. 

Het is een volledige training waarbij alles aan bod komt en ook juist daarom is Hapkido geschikt voor iedereen. Hapkido bevat veel verschillende technieken en is een sport waar je je hele leven lang in kunt blijven ontwikkelen. De trainingen verbeteren fysiek je behendigheid, lenigheid en kracht. Mentaal versterkt het je eigenwaarde, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Het is een leerzaam traject waar je veel energie in moet steken maar je krijgt er ook veel energie van. 

Chimyung Kwan Hapkido traint elke dinsdag- en vrijdagavond in sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland. We zijn de eerste Hapkido school in de Hoeksche Waard en vele kennen deze krijgskunst dan ook nog niet. Graag nodigen wij je uit om een keer te komen kijken of mee te doen. Je bent van harte welkom! 

Aanmelden en meer informatie over de trainingen kan via de website: www.hapkidohoekschewaard.nl