Afbeelding
E. Sint-Nieklaas

(Samen)zangavond ‘Zingen met Passie’ (benefietavond)

vrijdag 15 maart 2024 19:30 tot 20:30

U bent van harte uitgenodigd voor de (samen)zangavond op vrijdag 15 maart 2024 om 19:30 uur in de Gereformeerde kerk te Puttershoek. Deze samenzang heeft als thema ‘Zingen met Passie’ en de liederen (uit o.a. het liedboek voor de kerken, Johannes de Heer en Opwekking) staan in het tekenvan de lijdenstijd en Pasen.

Rens van Rossen (op vleugel en orgel) en Jan van Drunen (op Hammond) zullen deze samenzangavond muzikaal begeleiden. Daarnaast wordt medewerking verleend door Johan Griffioen (drums) en Jan Kranendonk (trompet). De zang wordt verzorgd door Julia Sint Nieklaas, Nelliene Sint Nieklaas en Theresia Kranendonk.

Naast begeleiding van de samenzang zullen zij ook enkele solo’s ten gehore brengen.

* De toegang tot de samenzangavond is vrij. Bij de uitgang wordt gecollecteerd.

Deze zangavond is door Julia georganiseerd als een benefietavond om haar reis naar de Filipijnen (met CSG Willem van Oranje) te realiseren. De leerlingen sparen het benodigde bedrag bij elkaar door middel van acties. Tijdens deze reis zullen zij indrukken opdoen, scholen bezoeken en verblijven bij gastgezinnen. De extra behaalde opbrengsten worden geschonken aan de Jeremiah Foundation, die zich inzet voor de bescherming van jonge, misbruikte meisjes.

Wij hopen op uw gulle gift voor de reis van Julia en de Jeremiah Foundation.

Graag tot ziens op 15 maart! 

Wat? Samenzangavond ‘Zingen met Passie’

Wanneer? Vrijdag 15 maart 2024 om 19:30 uur

Waar? Gereformeerde kerk te Puttershoek (Rembrandtstraat 1)

Toegang? Gratis. Er wordt gecollecteerd bij de uitgang*

Locatie