Pop- en Rockcoverband Footprint
Pop- en Rockcoverband Footprint Footprint

Pop- & Rockcoverband Footprint in sportcafe Duyf Maasdam

zaterdag 2 maart 2024 21:00 tot zondag 3 maart 0:30

Zaterdag 2 maart wordt het weer een feestje in sportcafé Duyf, Fazant 3 Maasdam met St. Stan Maas & PR Events en Pop- & Rockcoverband Footprint. Footprint is een echte feestband waarbij het publiek menig nummer welke zij spelen kan meezingen. Het repertoire van Footprint is veelzijdig. Van nummers uit de huidige hitlijsten tot bijvoorbeeld Queen, U2 en Golden Earring tot Spice Girl en de Beatles, dit en nog veel meer komt voorbij. Belooft dus weet gezellig te worden zoals u gewend bent als er een band speelt in sportcafé Duyf. Footprint begint met spelen omstreeks 21:00 uur en de entree bedraagt 10 euro. Tickets zijn te bestellen via de Facebookpagina van Stichting Stan Maas & PR Events. 

Locatie