Werken in de zorg: familiegevoel en saamhorigheid.

Hoeksche Waard - Er is een tekort aan mensen in de zorg. Het is bijna dagelijks of anders wel wekelijks in het nieuws. Zorginstellingen komen steeds moeilijker aan goed personeel. Er moeten veel meer mensen gaan kiezen voor een beroep in de zorg.

Daar willen willen ze bij Cavent ook voor zorgen. "En wie kunnen we kan er beter vertellen dat de zorg een mooi vak is dan de mensen die met de voeten in de klei staan; onze medewerkers die de zorg verlenen", zegt Sigrid Orgers, directeur bij Cavent.

Het idee bij Cavent was om het nu eens anders in beeld willen brengen dan de gebruikelijke promotievideo's. "Onze medewerkers zijn onze sterren," gaat Sigrid Orgers verder, "dus hebben we voor hen een fotoshoot georganiseerd. Met alles er op en er aan, styling en make-up. En in een echte Hoeksche Waardse setting." En juist die voorbereiding is op video gezet, met de ongedwongen en "echte" verhalen. Dat heeft een bijzonder resultaat opgeleverd.

Zomaar wat quotes: Kleinschalig en vertrouwd. Klein, maar groot in de Hoeksche Waard. Leuke cliënten en leuke locaties. Afwisseling. Vrijheid. Korte lijnen. Een kippenhok. Familiegevoel en saamhorigheid. een team waar je op kan bouwen. Doorgroeimogelijkheden.

Kortom een branche waar je echt graag wil werken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden