Foto:

Farmdrive voor het Sophia kinderziekenhuis

Mijnsheerenland - Zaterdag 3 oktober gaat de volledige opbrengst van de wekelijkse Farmdrive naar het Sophia kinderziekenhuis. Uit eigen ervaring weten Johan en Elise Kruijthoff dat deze donaties het verschil kunnen maken voor zieke kinderen.

Welkom van 8 tot 17 uur aan de Stougjesdijk 126. Rijd zaterdag 3 oktober door de authentieke boerderijschuur heen en steun het Sophia kinderziekenhuis!  

Er zijn op deze zaterdag diverse Hoeksche Waardse producten: 

Aardappelen, uien, paprika’s Vers gesneden patat Gebakken patat  Zonnebloemen in een mooi boeket

Kom met uw cabrio, camper, vrachtwagen, fiets of benenwagen en rijd door de boerderijschuur heen (max. 4m hoog en 3,5 m breed). Verkoop van zelf geteelde aardappelen en uien. Van deze aardappelen snijden ze verse patat en speciaal voor deze dag patat van de eigen aardappelen. De gebakken patat moet wel elders genuttigd worden (bijvoorbeeld in de auto op het parkeerterrein van overburen Phoenix).  Daarnaast zijn er ook zonnebloemboeketjes te koop om de zomer nog even mee naar huis te nemen. Tijdens de farmdrive kunt u in uw auto blijven zitten. De producten worden de kofferbak gelegd. 

Elke zaterdag is er een farmdrive door de schuur. Verkoop van vers gesneden patat, aardappelen, uien en paprika’s. Speciaal voor deze zaterdag is het assortiment uitgebreid en gaat de opbrengst volledig naar het Sophia kinderziekenhuis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden