<p>De Acoustic Maniacs trappen de serie &#39;herfstconcerten&#39; in Partycentrum Concordia</p><p>&nbsp;in &#39;s-Gravendeel af. (foto: Acoustic Maniacs)</p>

De Acoustic Maniacs trappen de serie 'herfstconcerten' in Partycentrum Concordia

 in 's-Gravendeel af. (foto: Acoustic Maniacs)

(Foto: )

Concerten in Concordia starten met Acoustic Maniacs

‘s-Gravendeel - Ook in het ‘s-Gravendeelse Partycentrum Concordia gaan dit weekend de concerten weer beginnen.  Uiteraard tot vreugde van de vele vast bezoekers en de organisatoren Teuna en Leen den Hartog. 

De eerste band die op het programma staat voor zaterdag 26 september is meteen een topper en een favoriet bij het publiek: Acoustic Maniacs uit Den Haag. Altijd goed voor veel positieve reacties en respons bij het publiek. Acoustic Maniacs is een folk-rock band uit Den Haag, opgericht in 2005. De inmiddels nu vierkoppige formatie behoort tot de beste coverbands uit Den Haag en is bij menig muziekliefhebber bekend door hun aantrekkelijke repertoire en lekkere sound. De stijl van deze band is te omschrijven als semi-akoestische folk-rock muziek. Kenmerkend voor de band is de meerstemmige zang gecombineerd met mooie gitaarklanken. 

De aantrekkingskracht van de band zit hem vooral in de afwisseling van moderne nummers en vintage klassiekers, die op de juiste wijze worden gebracht. Van puur akoestisch tot half elektrisch, van mooie luisterliedjes tot up

tempo meezingers. Van The Eagles, Pink Floyd en Johnny Cash tot Avicii en Armin van Buuren. Acoustic Maniacs treedt veel op in café’s, pub’s, strandtenten en speelt op feesten, recepties, bruiloften en festivals. “We krijgen altijd leuke en positieve reacties van ons publiek over het repertoire, de invulling ervan en het plezier dat we uitstralen. Mede hierdoor worden wij overal teruggevraagd”, aldus de band. Het zal ongetwijfeld weer een geslaagde avond worden in Concordia.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden