<p>Blok van Aren en Quincent</p>

Blok van Aren en Quincent

(Foto: Brian van Driel)

Apollo neemt een punt mee

Numansdorp - Vrijdagavond 25 september speelden de heren van Apollo tegen Sliedrecht Sport in Sporthal de Basis. Apollo begon de eerste set met Noah de Jong, Robbert Janssen, Micha de Jong, Kay Bouman, Jim van der Voorden en Kevin Fortuin onze Libero in de basis.

Paul Hoogendoorn, Quincent Maliepaard, Aren Kanter en Mark Hollaar namen plaats op de bank. Beide teams waren elkaar aan het aftasten. De wedstrijd ging gelijk op, maar Apollo kon het niet afmaken en de eerste set ging met 25-21 naar de thuisploeg.

In de tweede set begon Apollo met een andere basis en gedurende de set werden er verschillende spelers gewisseld. De Apollo mannen werkten hard maar kon de achterstand niet meer goed maken en verloor deze set met 25-18.

De derde set was heel erg spannend. Sliedrecht kwam op 24-20, dus matchpoint. Lennard de Jong nam nog een team out. De volgende rally werd gewonnen en Paul mocht serveren bij een stand van 24-21. De sprong service kreeg Sliedrecht niet onder controle en zo kon Apollo de rally’s overnemen of een goed blok neerzetten. Op 24-23 nam de coach van Sliedrecht nog een time out maar de service druk bleef hoog en Apollo won de set met 24-26. 

Mooie prestatie om toch nog een set eruit te slepen. De vierde set ging weer naar de thuisploeg met 25-18 en hierdoor ook de overwinning.

Door het 3-1 verlies neemt Apollo toch nog een punt mee terug naar Numansdorp.

Aankomende zaterdag spelen de heren van Apollo weer thuis om 17:15 uur tegen Volley Zuid uit Rotterdam-zuid.

Website www.vvapollo.nl

Facebook https://www.facebook.com/vvapollo/

Instagram @vvapollo 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden