Hans Roos (links) en Wim Mallens.
Hans Roos (links) en Wim Mallens. (Foto:)

Budo Hans Roos samen met Karate vereniging Tadashii-do

Oud-Beijerland - Vanaf woensdag 30 september 17-18 uur gaat in de Dojo van Budo Hans Roos aan de Burgermeester Diepenhorstsingel 4 in Oud-Beijerland Shotokan Karate voor Jeugd van 6 t/m 12 jaar van start. Karate is geschikt voor jongens en meisjes.

 

Budo Hans Roos is al Ruim 30 jaar een begrip in de Hoeksche waard voor Judo, Jiu-Jitsu, Kobudo en Iaido lessen waarbij kwaliteit en trainingsvreugd voorop staat.

Het is in oktober alweer 8 jaar geleden dat Hans Roos een eigen Dojo heeft geopend met wel 240 vierkante meter tatami ( judo mat). Er wordt uitsluitend les gegeven door hoog gegradueerde leraren en gediplomeerde leraren. De samenwerking met de Karate leraar Wim Mallens ligt dan ook voor de hand. Wim Mallens is 5e dan Shotokan-Karate en verzorgt al meer dan 40 jaar Karate trainingen.

Hij is een KBN-gediplomeerd leraar en is ook de trainer van de Nationale jeugd kata selectie. Hij heeft al veel Karateka’s opgeleid tot een hoger dan-graad. Ruim 85 keer leidde hij Karateka’s op voor een hogere dan graad (zwarte band en hoger). Zijn Karateka’s behaalde al zeker 50 keer de gouden medaille bij de Nederlandse Kampioenschappen. Ook bij de EK’s en WK’s is Wim Mallens een bekende.

Hij is daar overigens heel bescheiden over. “Het gaat niet om de wedstrijdresultaten maar om het plezier in de trainingen en mentale en fysieke verbeteringen van de beoefenaars.” Ook juist daarom gaan we met een jeugdgroep starten.

De vereniging Tadashii-do bestaat al sinds 1981 en is door Wim Mallens destijds opgericht.
Door de samenwerking kunnen getalenteerde jeugdleden ook elders trainen en zo hun talenten verder ontwikkelen en doorstromen naar trainingen voor oudere jeugd.

 

Shotokan is de eerste en meest beoefende stijl van het moderne karate. Shotokan omvat lage standen en effectieve technieken. Verder wordt er veel geoefend op kihon (basisoefeningen), kata en kumite. Shotokan is een non/semi contact stijl die vooral bekendstaat om zijn lage standen en Kata (stijloefeningen).

Voor meer informatie kom eens langs voor een GRATIS proefles!

Of mail met info@budohansroos.nl of bellen met 0186611669.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden