<p>Links: stagiaire Fleur Schelling, midden: eigenaresse Vyella Kaptein en rechts: medewerker Pepper Wering</p>

Links: stagiaire Fleur Schelling, midden: eigenaresse Vyella Kaptein en rechts: medewerker Pepper Wering

(Foto: )

Oud-Beijerlandse ondernemer Vyella Kaptein wint Rotterdamse Ondernemersprijs

Oud-Beijerland - Dinsdag 29 september nam Vyella Kaptein, eigenaresse van Online Jungle, de Rotterdamse LEF-prijs in ontvangst. Met haar online marketing bureau Online Jungle wist zij het publiek te overtuigen om haar te benoemen tot beste startende ondernemer uit de regio Rotterdam.

De LEF-prijs is een prijs die ieder jaar uitgereikt wordt aan ondernemers uit (de regio) Rotterdam. De prijs wordt uitgereikt aan drie verschillende categorieën. Vervolgens vallen er per categorie twee verschillende prijzen te winnen; de juryprijs en de publieksprijs.

De Oud-Beijerlandse ondernemer Vyella Kaptein (29) ging er vandoor met de publieksprijs in de categorie startende ondernemer.

“Toen ik hoorde dat mijn bedrijf genomineerd was voor de LEF-prijs wist ik niet wat ik hoorde”, zegt Vyella. “Ik heb het groots op social media benoemd en de stemmen bleven maar binnenstromen. Vanwege Corona werd de uitreiking uitgesteld, maar dinsdag was het dan eindelijk zover. En met een uitkomst waar ik nooit van had durven dromen!” 

Zij nam een grote bos bloemen in ontvangst, een oorkonde, een boek over ondernemen én één jaar lidmaatschap bij ‘De Maatschappij - dé vereniging voor ondernemers in Rotterdam.

Op 25-jarige leeftijd trok Vyella de stoute schoenen aan en schreef zich in bij de KvK. Wat begon met freelance klussen is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf inclusief eigen kantoor in Oud-Beijerland én inmiddels dus ook een ondernemersprijs op zak.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden