Foto:

Opening nieuwe dierenartsenpraktijk AniMa Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland - Eindelijk is het dan zo ver… Na jarenlang dromen en maandenlange voorbereiding is in een paar weken tijd Achterstraat 26 omgetoverd tot een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren.

Na jarenlang gewerkt te hebben in andere praktijken, vonden Anita Gout- van Houten en Maartje van Erkelens- van Rossum, het tijd om een eigen praktijk te starten, waarbij ze met onze eigen visie de dieren willen helpen.

‘Ons doel is om goede, betaalbare diergeneeskunde te bieden in de Hoeksche Waard, waarbij de persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar centraal zal staan’, aldus Anita en Maartje. ‘Maandagochtend 5 oktober hopen wij de praktijk te openen. We hadden dit groots willen aanpakken, maar gezien alle corona maatregelen is dat helaas niet mogelijk. Toch willen we de start van onze praktijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we besloten om in plaats van een openingsdag een openingsweek te houden. Dit zodat u toch even een kijkje kan komen nemen zonder dat er te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Voor iedere bezoeker hebben wij een leuke verrassing in petto.’

De dames hebben er heel veel zin en hopen u en uw trouwe viervoeter op korte termijn in hun praktijk te mogen ontmoeten!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden