Walk & Talk alleenstaanden 60+ wordt virtueel

Numansdorp - De georganiseerde Walk & Talk voor alleenstaanden van 60+ op zondag 18 oktober zal in virtuele vorm online plaatsvinden. “Door de aangescherpte maatregelen is het helaas niet toegestaan om elkaar in levende lijven te ontmoeten, wat wel de bedoeling was,” zegt Natascha de Ruiter van Mingle the Single, die sinds begin dit jaar de singles uit de Hoeksche Waard bij elkaar brengt. 

“Onze 21 deelnemers hadden er zo naar uit gekeken om gelijkgestemden te ontmoeten tijdens de wandeling, dat we hebben besloten om gratis “virtueel daten” voor ze te organiseren. We ontmoeten elkaar zondagmiddag 18 oktober om 15:00 uur in de virtuele kroeg en gaan gezellig kennismaken.”

Iedereen mag aanschuiven (mits 60+ en vrijgezel), aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via een e-mail aan info@minglethesingle.nl (voor 17 oktober 17:00 uur). Men ontvangt de inloggegevens dan per e-mail en kan aanschuiven. 

Tijdens de eerste lockdown organiseerde Mingle the Single ook al virtueel daten voor singles uit de Hoeksche Waard, met succes, in totaal ontmoetten 45 vrijgezellen elkaar in de online omgeving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden