<p>Juf Elly van Zelm als stralend middelpunt van alle festiviteiten.&nbsp;</p>

Juf Elly van Zelm als stralend middelpunt van alle festiviteiten. 

(Foto: pr De Molenwiek)

Feestelijk afscheid juf Elly van Zelm

Mijnsheerenland - Woensdag 14 oktober was het groots feest op basisschool De Molenwiek in Mijnsheerenland, juf Elly van Zelm nam na 46 jaar afscheid van basisonderwijs. 44 jaar was zij werkzaam op De Molenwiek eerst als kleuterleerkracht en later als directeur. 

‘s Ochtends werd de juf opgehaald in een flitsende auto en naar school gebracht waar alle ruim 200 leerlingen haar toezongen. Na warme woorden door de nieuwe directeur is juf Elly met haar man Joop op de tandem gestapt, vergezeld door zoon Lars en kleinzoon Tobias, voor een speurtocht door het dorp langs allerlei memorabele plekken. 

Door heel Mijnsheerenland hing de vlag uit voor de juf.  Op iedere locatie voerde een klas een act voor de juf en haar gevolg op. Terug op school waren er cadeaus namens de leerlingen en het bestuur en werd nog 1x het juf Elly lied gezongen. 

‘s Avonds was een drive-by georganiseerd, zo’n 125 feestelijk versierde auto’s sloten aan bij de kiss and ride-strook voor de school, om de juf gedag te zeggen en te bedanken voor al haar inzet voor de school. 

Langs de drive-by hebben leerkrachten voorgelezen, kregen de gezinnen iets lekkers namens de ouderraad en zorgden muziek, slingers en lampjes voor sfeer in en om de auto’s. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden