Foto: Pexels.com

Ondanks lock-down gaat verkiezing in Hoeksche Waard verder, Eterij-Tapperij De Platte Reedijk staat op #1

Hoeksche Waard - Ondanks de lock-down voor de Horeca, gaat in Hoeksche Waard de verkiezing van de Nederlandse Horeca Prijzen door waar deze gebleven was. Namelijk bij de bekendmaking van de 1e tussenstand. De stemfase van deze verkiezing was al in volle gang toen eerder deze week de maatregelen afgekondigd werden. Na overleg met een groot aantal horecaondernemers is besloten om de verkiezing af te maken. Juist omdat horeca-ondernemers een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

In de categorie Restaurant van het Jaar staat Eterij-Tapperij De Platte Reedijk in deze gemeente bijvoorbeeld bovenaan in de eerste tussenstand.

Waarom gaat de verkiezing verder ondanks de lock-down?

De verkiezing is, nu nog meer dan ooit, een kans voor horecaondernemers om zichtbaar te blijven en voor de gasten de kans om hun favoriete horecagelegenheid te steunen en een hart onder de riem te steken door middel van een stem. Ondanks dat het kabinet heeft besloten om de horeca te sluiten, gaat de verkiezing Nederlandse Horeca Prijzen daarom nog steeds door, juist nu.

Er kan nog tot en met 11 november worden gestemd in de gemeente Hoeksche Waard via www.horecaprijzen.nl. Stemmers mogen maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen op hun favoriete horecagelegenheid. Bij het stemmen mogen de gasten van de deelnemende horecagelegenheden cijfers geven voor onder meer de prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid.

Tot het einde van de stemperiode zal er wekelijks een tussenstand worden gepubliceerd op www.horecaprijzen.nl/tussenstanden. Horeca-ondernemers in de gemeente Alblasserdam kunnen zich tot 27 oktober aanstaande nog gratis aanmelden voor de verkiezing via https://www.horecaprijzen.nl/aanmeldformulier.

Na de stemronde in de gemeente Hoeksche Waard worden de winnaars van de gemeente bekendgemaakt. De horecaondernemers kunnen zich ook aanmelden om in aanmerking te komen voor de landelijke vakjuryprijzen. De uitvoering van de verkiezing is in handen van Vote Company.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden