<p>Ben je nog op zoek naar leuke tips voor de vakantie met de kinderen? Ga de natuur in om paddenstoelenbingo te spelen.</p>

Ben je nog op zoek naar leuke tips voor de vakantie met de kinderen? Ga de natuur in om paddenstoelenbingo te spelen.

(Foto: )

Natuurmonumenten geeft tips voor de herfstvakantie

Hoeksche Waard - Alle georganiseerde excursies en activiteiten van Natuurmonumenten zijn tot en met 11 november afgelast in verband met de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus. Iedereen die voor deze periode een excursie of andere activiteit heeft geboekt, ontvangt hierover een mail en krijgt het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort.

De natuurgebieden op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en in de Hoeksche Waard blijven wel toegankelijk. Bezoekers kunnen hier terecht voor een wandeling. Ook de uitkijktorens, zoals het vogelobservatorium Tij in Stellendam blijft open. Bij een bezoek aan de natuur gelden de coronarichtlijnen van de overheid. Specifiek voor Tij geldt het dringend advies voor het dragen van een mondkapjes. Vermijd drukte en ga met griepverschijnselen niet naar buiten. “Met de herfstvakantie voor de door en de beperkte mogelijkheden voor ontspanning, kom je al snel uit in de natuur dichtbij huis. Ben je nog op zoek naar leuke tips voor de vakantie met de kinderen? Ga de natuur in om paddenstoelenbingo te spelen of train thuis je boswachterskills tijdens de ING Boswachterchallenge. Dan heb je die beker warme chocolademelk thuis dik verdiend!”, aldus boswachter Chantal van Burg. Meer tips: www.natuurmonumenten.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden