<p>De opslagruimte in de nieuwe berging is al bijna vol.</p>

De opslagruimte in de nieuwe berging is al bijna vol.

(Foto: pr Speelvlucht)

Verhuizing speeltuin Speelvlucht in volle gang

Oud-Beijerland - De verhuizing op het terrein van speeltuinvereniging Speelvlucht is inmiddels in volle gang. De vrijwilligers besteden veel extra vrije tijd om alles op tijd klaar te krijgen. Het speelgoed, de skelters, het onderhoudsmateriaal en spellen gaan van het oude gebouw naar de nieuwe berging, zie foto.

In de nieuwe berging heeft de speeltuin de beschikking over 2 ruimtes: één voor opslag van speelgoed, skelters en spellen en een tweede voor onderhoud. In de onderhouds-ruimte worden uiteraard de onderhouds-gereedschappen opgeslagen en er is gelegenheid om reparaties uit te voeren.

De wintersluiting van de speeltuin begint op 1 november. Er zal dan begonnen worden aan de sloop van het oude gebouw. Daar voor in de plaats komen nieuwe speelwerktuigen en een overkapping. Inmiddels is ook al begonnen met het plaatsen van een nieuw hek om de speeltuin, zie foto. Het bestaande hek was verouderd en het was te gemakkelijk om er door heen te glippen. Door deze veranderingen zal het aanzicht van de speeltuin drastisch veranderen. De speeltuin krijgt een meer open karakter. Dat zal ook tot uiting komen in de ruimere openingstijden.

De speeltuinvereniging heeft nog enkele leuke vacatures voor vrijwilligers, er is keuze uit: bestuur, onderhoud, toezicht en wat u zelf denkt bij te dragen. Bijna niets geeft meer voldoening dan door op deze manier mee te doen aan de samenleving.

Voor meer informatie, kijk op www.speelvlucht.nl of stuur een email naar administratie@speelvlucht.nl.

Het adres van de speeltuin is: Boezemsingel 9, 3261 BC Oud-Beijerland (naast kinderboerderij)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden