Vanessa Lomas exposeert bij Artconsilio in The Lobby!


Foto:

Vanessa Lomas exposeert bij Artconsilio in The Lobby!

Oud-Beijerland - Op zaterdag 28 en zondag 29 november is de opening van de nieuwe expositie van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Vanessa Lomas bij Artconsilio, de dochteronderneming van Van Bellen Art in Brielle.

Vanessa Lomas woont en werkt in Zuid-Afrika vlakbij het Kruger park in een Nature Estate. Zij kent als geen ander de dieren, die zij schildert, van dichtbij. De wilde dieren zoals zebra’s, luipaarden, en talloze soorten herten lopen bij haar letterlijk door de achtertuin.

De olieverf schilderijen die zij maakt van leeuwen, olifanten, luipaarden, wilde honden of andere wilde dieren uit Zuid-Afrika zijn opgebouwd uit een vaak abstracte achtergrond en de dieren op de voorgrond met veel detail.

Haar passie voor kunst begon al op jonge leeftijd, ze was toen pas 7 jaar. Tijdens haar schooljaren won ze regelmatig de ”Art Awards” die ieder jaar gehouden werden. Later volgde ze lessen bij Saxonworld, Johannesburg en verkreeg na 3 jaar een diploma met de Paris School of Art. De in Nederland gepresenteerde schilderijen zijn allemaal olieverf schilderijen.

Vanessa is de 4e generatie kunstenaar in haar familie, maar de eerste die van haar hobby ook haar werk heeft gemaakt.

Los van haar bekendheid in Zuid-Afrika, pronken haar werken aan de muren van huizen en kantoren in onder andere Mozambique, Australie, India, Denemarken, Engeland en de USA. En nu ook verkrijgbaar via Van Bellen Art!

En voor wie de geschilderde dieren in het wild zou willen bekijken: tijdens de opening zal ook ‘Homes of Africa’ aanwezig zijn, die prachtige vakantiehuizen verhuren in het wildlife gebied in Zuid-Afrika.

Van harte welkom op de expositie op 28 en 29 november van 12.00 tot 18.00! 

Artconsilio - The Lobby, Scheepmakershaven 2, Oud Beijerland.

Meer info : wwww.artconsilio.nl / www.vanbellenart.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden