DriemTiemStrien zoekt Tiemleden!


Foto:

DriemTiemStrien zoekt Tiemleden!

Strijen - Heb jij er altijd van gedroomd om deel te nemen aan de Roparun? Meld je dan nu aan! DriemTiemStrien, het Roparunteam uit Strijen zoekt 2 fietsers (eventueel met hardloopervaring), die het Tiem kunnen versterken.

Als Tiemlid van DriemTiemStrien ga je naast de sportieve uitdaging ook een creatieve en barmhartige uitdaging aan, want het bedenken en/of uitvoeren van sponsoracties is een belangrijk onderdeel van het Tiemlidmaatschap. De Roparun steunt namelijk met het binnenkomende geld projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen.

De komende editie van de Roparun vindt volledig in Nederland plaats. De startlocatie is in Landgraaf en de finish in Rotterdam. In 2021 is het is de dertigste keer dat de Roparun plaatsvindt. Deze bijzondere editie ‘Roparun NL’ vindt plaats in het Pinksterweekend van 22 tot en met 24 mei 2021. De combinatie van een aangepast evenement in verband met de maatregelen en het jubileum zal Roparun 2021 maken tot een editie die je niet wilt missen!

Ben je geinteresseerd of heb je vragen stuur dan een berichtje naar: driemtiemstrien078@gmail.com

Overigens zijn er nog pepernoten te koop!! U kunt ze bestellen, maar het zijn de laatste zakjes met suikergoed, dus op=op. En tot het einde van het jaar mag DriemTiem de oliebollenverkoop verzorgen voor Albert Heijn Strijen. Ook staat er een collectebus. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden