Pop-up store de Hoogheerlijkheid officieel geopend!


Foto:

Pop-up store de Hoogheerlijkheid officieel geopend!

Oud-Beijerland – Delicatessenzaak De Hoogheerlijkheid, heeft haar grote pop-up store officieel geopend voor het publiek. Nog t/m 31 december 2020 kunnen bezoekers voor allerlei lekkernijen terecht in de gloednieuwe winkel tegenover de Action in de Veilingpassage.

In de pop-up store is veel van het assortiment van de nabijgelegen winkel te vinden, zo zijn er o.a. de chocolade producten te vinden, maar is er ook een ruim aanbod aan wijnen, noten & kazen te vinden. Alles wat in de pop-up store te koop is, is veelal verpakt in kant-en-klare kerstpakketten, relatiegeschenken, wijnen in kistjes en complete verspakketten in alle soorten en maten. Allemaal gericht op gemak en de vlotte doorstroming. Uiteraard is de winkel daarbij ook nog eens sfeervol gedecoreerd. 

Aangezien mensen zoveel mogelijk thuis de gezelligheid willen creëren en veel andere uitstapjes of restaurantbezoeken nog onmogelijk zijn, zag De Hoogheerlijkheid de klandizie de afgelopen tijd al toenemen. Dit in combinatie met de gezellige decembermaand in aantocht, was voor de Familie Boender de reden om actie te ondernemen. “Veiligheid staat als topprioriteit op de agenda. Om voor onze medewerkers, klanten en collegawinkeliers zoveel mogelijk piekmomenten te spreiden en eventuele rijen te voorkomen, zijn we het gesprek met de verhuurder aangegaan. Het pand tegenover de Action was in de decembermaand dan ook nog beschikbaar, hierdoor ontstond de kans om tijdens de decembermaand deze zaak in te zetten als De Hoogheerlijkheid pop-up store, dit zodat wij samen met onze klanten de veiligheidsmaatregelen goed kunnen waarborgen.” aldus Matthijs Boender.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden