JCI HW verrast samen met Bakker Boender 32 zorglocaties


Foto:

JCI HW verrast samen met Bakker Boender 32 zorglocaties

Hoeksche Waard - JCI Hoeksche Waard ging zaterdag 28 november, verkleed als Pieten en Sint op pad en hebben totaal 32 zorglocaties bezocht binnen de Hoeksche Waard. 

Ze bezorgden in totaal 60 banketletters van Bakker Bas Boender. Alle bewoners en begeleiders waren blij verrast en het was dan ook super om deze lieve mensen even in het zonnetje te zetten.

Over JCI Hoeksche Waard

JCI Hoeksche Waard is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar en onderdeel van de wereldwijde netwerkorganisatie JCI en is opgericht in 1971.

Kenmerkend voor JCI Hoeksche Waard zijn de ondernemende en actieve leden, hun onderlinge betrokkenheid en hun maatschappelijke betrokkenheid in de Hoeksche Waard en omgeving. De leden van JCI Hoeksche Waard zijn woonachtig of werkzaam in de Hoeksche Waard. De leden komen uit verschillende beroepsgroepen en en hebben diverse achtergronden. Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan voorop. 

Leden van JCI Hoeksche Waard zetten zich in voor de Hoeksche Waardse maatschappij door het steunen van goede doelen en zij kunnen meedoen aan trainingen, projecten en sociale activiteiten om zich persoonlijk verder te ontwikkelen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden