Rien Poortvlietmuseum scoort hoger dan gemiddelde!


<p>Het atelier van Rien Poortvliet, nagebouwd in het museum.</p>

Het atelier van Rien Poortvliet, nagebouwd in het museum.

(Foto: )

Rien Poortvlietmuseum scoort hoger dan gemiddelde!

Tiengemeten - De ANWB heeft landelijk en per provincie de uitslag bekend gemaakt van het leukste uitje. Het Rien Poortvlietmuseum op Tiengemeten was genomineerd voor het leukste uitje in Zuid-Holland. Het staat niet in de top 3, maar kreeg wel een prachtig juryrapport en de reacties van de bezoekers die meegestemd hadden, waren ronduit heel positief. Vooral voor klantvriendelijkheid en sfeer scoorde het Rien Poortvlietmuseum hoger dan het gemiddelde.

Voor Zuid-Holland is op de 3e plaats is geëindigd: Archeon, op de 2e plaats: Mariniersmuseum en op de eerste plaats: Avonturenboerderij Molenwaard.

‘Helaas wij dus niet. We blijven met alle andere genomineerden op de 4e plaats! Toch niet slecht! Dankzij de inzet van alle vrijwilligers is dit toch maar bereikt. Nu maar hopen, dat snel het museum de deuren weer mag openen. Voor informatie om bijvoorbeeld vrijwilliger te worden, kunt u zich wenden tot Adrie Konijnendijk (adrie.konijnendijk@gmail.com).’ 

Landelijk scoorde Wildlands Adventure Zoo Emmen een 3e plaats, Diergaarde Blijdorp een 2e plaats en op de eerste plaats De Efteling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden