Vrolijke Skye zoekt baas die de leiding neemt


Foto:

Vrolijke Skye zoekt baas die de leiding neemt

Numansdorp - De Dierenstee is vanwege de maatregelen met betrekking tot het coronavirus gesloten voor algemeen publiek. Het brengen en ophalen van pension- en zwerfdieren blijft wel mogelijk en er kan afstand worden gedaan van een dier. Verder is het momenteel helaas niet mogelijk om de dieren zonder afspraak te bezoeken.

Een van deze dieren is Skye, een kruising Duitse Herder die over een paar weken zijn vijfde verjaardag viert. Skye is een hele lieve hond, die eigenlijk altijd een goed humeur heeft. Hij is energiek en enthousiast, dol op spelen en heel loyaal aan zijn baas. Maar Skye is ook een onzekere jongen die heel gevoelig is voor de emoties van mensen. Als Skye jouw spanning voelt of merkt dat je twijfelt of onzeker bent, dan wordt Skye dat zelf ook. Uit onzekerheid kan hij grommen en snappen. Skye heeft nog nooit gebeten, maar zijn manier van reageren kan veel mensen zeker afschrikken.

Voor Skye is een baas die duidelijk is, niet twijfelt en echt de leiding neemt enorm belangrijk. Zijn baas moet een nuchter persoon zijn, die met beide benen op de grond staat en niet teveel emotie legt in het contact met Skye. Daarnaast is een rustig thuis, zonder andere huisdieren, belangrijk. Skye reageert buiten over het algemeen goed op andere honden, maar het samenwonen met een soortgenoot is waarschijnlijk te druk voor hem.

Skye is, kortom, een hele leuke en fijne huisgenoot maar hij past niet bij elke persoon en in elke omgeving. Sta jij stevig in je schoenen en zoek je een maatje waar je veel mee kunt ondernemen? Dan moet je zeker komen kennismaken met Skye!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee

Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden:

Maandag: 11.00 uur tot 15.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 uur tot 15.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden