Reloading The Nineties keert terug naar de Binnenmaas


<p>Festival Reloading The Nineties wordt 10 september georganiseerd op het recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. (foto: pr)&nbsp;</p>

Festival Reloading The Nineties wordt 10 september georganiseerd op het recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. (foto: pr) 

Reloading The Nineties keert terug naar de Binnenmaas

Mijnsheerenland - Een drankje in de hand, zonnetje op je bol en uit je dak gaan bij jouw favoriete artiesten. Wát hebben velen dat gemist! Op vrijdag 10 september kan dat weer gaan gebeuren, tijdens de tweede editie van Reloading The Nineties, op Recreatieoord Binnenmaas.

De kaartverkoop start vrijdag 26 februari om 12:00 uur via www.reloadingthenineties.nl/tickets. Dit jaar zullen niemand minder dan CH!PZ, DJ Paul Elstak, DJ Jody Bernal, Alice DJ, Kate Ryan, Jeckyll & Hyde én festivalhost Party DJ W voor een onvergetelijke avond vol nostalgische hits zorgen. Met deze line-up is er voor ieder wat wils!

The Zoo Events, de organisatie achter Reloading the Nineties, heeft groen licht gekregen vanuit de overheid en mag starten met de voorbereidingen. Vrijdag 10 september nemen jouw helden uit de nineties en zeroes je mee op een ware trip down memorylane, terug naar de good old 90’s. “Na de overweldigende reacties over de eerste editie van Reloading, wisten we het zeker: de Hoeksche Waard verleent zich perfect voor een écht 90’s festival! Daarom hebben we dit jaar nóg meer uitgepakt qua het programmeren van live acts en DJ’s. We merken dat de Hoeksche Waard na deze donkere periode weer zin heeft in een goed feest”, laat de organisatie weten.

Garantiefonds

Omdat de overheid een garantiefonds heeft ingevoerd, lopen de bezoekers geen risico. De organisatie kan aan de slag met de voorbereidingen en het garantiefonds dekt de onverzekerbare risico’s bij het organiseren van dit evenement. 

Mocht het festival onverhoopt dit jaar tóch geen doorgang vinden, zullen de bezoekers die een kaartje kopen kunnen kiezen voor de optie om de tickets mee te nemen naar 2022 of direct hun geld terug te krijgen. Meer informatie over tickets en het garantiefonds vind je op www.reloadingthenineties.nl

Stap in de tijdmachine, herbeleef die goede oude tijd en zing uit volle borst mee met de grootste hits allertijden. Met ‘Ella Elle L’a’ en ‘Voyage Voyage’ klom Kate Ryan direct naar de top van diverse hitlijsten en menig feestganger jumpte er op los toen ‘Freefall’ van Jeckyll & Hyde lange tijd dé nummer 1 hit van Nederland was. Ook DJ Paul Elstak en Alice DJ nemen plaats achter de draaitafel tijdens Reloading the Nineties en laten de temperaturen hoog oplopen.

Haal de Nikies uit de kast, ga op zoek naar je schoudervullingen en markeer vrijdag 10 september 2021 groots in de agenda. Blijf op de hoogte van al het nieuws via de website: www.reloadingthenineties.nl of meld je aan voor het Facebook evenement.

Volg Reloading The Nineties op social media

Facebook: www.facebook.com/reloadingthenineties

Instagram: www.instagram.com/reloadingthenineties

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden