Evenementenbedrijf wordt tot eind juni Groenwereld


Foto:

Evenementenbedrijf wordt tot eind juni Groenwereld

Heinenoord - Door het coronavirus sloeg Artiestenbureau JB Productions eind vorig de handen al ineen met Crea-Fleur en opende Kerstwereld. Dit concept bleek zo goed aan te slaan dat ze vanaf maart een nieuwe Pop-Up winkel openen onder de naam Crea-Fleur Groenwereld. Op deze manier probeert Jeroen van den Berg van het evenementen bedrijf uit Heinenoord zijn onderneming door de crisis heen te leiden. Voor de 5 vaste medewerkers is Groenwereld een mooi project om aan het werk te blijven. Vanaf 3 maart opent Crea-Fleur Groenwereld aan de Nijverheidsweg 33 in Heinenoord zijn deuren voor winkelen op afspraak.

Bedrijfshal wordt omgetoverd in Pop-Up winkel met bloemen, planten en woondecoratie

Samen met Leon Melissant van Crea-Fleur wordt er hard gewerkt aan een grote Pop-up winkel in de bedrijfshal van JB Productions. Het grote voordeel is dat het entertainmentbedrijf beschikt over veel decoratie die normaal ingezet wordt op evenementen. Deze decoratie wordt nu gebruikt voor Crea-Fleur Goenwereld. In de Pop-Up winkel vind je alles op het gebied van bloemen en planten. Van boeketten, losse bloemen, planten, potterie, tuinkaarsen, decoratie- en sfeerartikelen en tuinplantjes onder één dak. Crea-fleur volgt de laatste trends, zo vind je veel artikelen in goud en brons tinten en voor de tuin zachte kleuren, terracotta en bohemian tuinartikelen.

Click & Collect via eigen app, Winkelen op afspraak en Bloemenstal

Op woensdag 3 maart om 10:00 uur zal Crea-Fleur Groenwereld de bloemenstal voor de entree openen. Hier vind je boeketten en losse bloemen. De hele pop-up winkel is al ingericht en is toegankelijk voor winkelen op afspraak. Zodra de Corona maatregelen het toelaten zullen we de deuren openen zonder afspraak. Groenwereld is iedere week open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. We werken in tijdslots van 15 minuten. Per keer mogen er 2 personen naar binnen. Wil jij winkelen tussen 10:00 uur en 10:15 uur of liever tussen 14:15 uur en 14:30 uur? Bel dan of app op nummer 0186-700203 om je afspraak in te plannen, let op je dient minimaal 4 uur van te voren je afspraak in te plannen. Natuurlijk kun je op maandag en dinsdag ook via de app bestellen om af te halen. Groenwereld blijft open tot eind juni. Natuurlijk zal de winkel geheel Coronaproof zijn en staat veilig winkelen voorop. We vragen iedereen zich aan de geldende maatregelen te houden. Via Facebook en Instagram zullen de artikelen en nieuwste trends ook te zien zijn. Bestellingen kunnen worden doorgegeven op telefoonnummer: 0186-700203, de chatfunctie op de site en via de speciale app en webshop. De bestel app is te downloaden in de Appstore en in de Playstore.

Waar vind je Crea-Fleur Groenwereld

Crea-Fleur Groenwereld vind je op het bedrijventerrein van Heinenoord, achter de Campo en langs de Boonsweg richting de Nettorama. Mensen die wel eens bij Poeliersbedrijf Hazenbroek komen zullen langs Groenwereld rijden. Het adres van de Pop-Up winkel is Nijverheidsweg 33 in Heinenoord.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden