Optimaal Talent viert 20-jarig bestaan met boek ‘Blij(f) Wendbaar’


<p>Stephen en Viktor Steijger.</p>

Stephen en Viktor Steijger.

(Foto: Judith Kuijvehoven )

Optimaal Talent viert 20-jarig bestaan met boek ‘Blij(f) Wendbaar’

Oud-Beijerland - Bedrijfstrainers en beroepscoaches Viktor en Stephen Steijger (47) vieren donderdag 1 april een gedenkwaardige dag. Op die dag komt hun nieuwe boek “Blij(f) wendbaar” uit en vieren ze het lustrum met Optimaal Talent, dat gehuisvest is aan de Koninginneweg 100 in Oud-Beijerland. 

Vanaf 1 april bestaan ze met het door hun opgerichte bureau voor talent-, team- en organisatieontwikkeling al 20 jaar. Op 27-jarige leeftijd startten ze in 2001 ruim voor de ‘iedereen-wordt-coach-hype’. Ze zetten zich al twee decennia vol overgave en plezier in voor wendbare mensen, sterke teams, coachend en talentgericht leidinggeven en resultaatgerichte organisaties. 

“Bouwen aan talenten en teams is elke dag weer een ervaring die enorm veel voldoening en energie geeft. We hebben een zeer eervol beroep’, aldus Stephen Steijger. Viktor: “De kern van ons vak? Wie in zijn comfortzone blijft zitten, zal nooit groeien. Dat geldt voor mensen, teams, leiders, maar ook voor organisaties. Onze meerwaarde daarbij: sturen op blije mensen, stimuleren van ontwikkeling naar the next level en dan komt het resultaat vanzelf. Daarbij kiezen wij nadrukkelijk voor de positieve en waarderende insteek. Meer daarbij de leidraad: ‘optimistisch waar het kan, realistisch waar het moet’. Om ook onszelf continu te challengen in wendbaarheid hebben we dit jaar van onze bedrijfsverjaardag een bijzondere deadline gemaakt. Op 1 april kwam ons nieuwe boek “Blij(f) wendbaar – bevlogen aan het werk met jezelf, je team en je organisatie” uit. Als klap op de vuurpijl gaat 1 april ook onze nieuwe huisstijl en website live. Wendbaarheid is voor ons ook jezelf steeds uitdagen en waar mogelijk opnieuw uitvinden”. 

Viktor en Stephen schreven sinds 2006 zes managementboeken op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, talent- en teamontwikkeling en de laatste twee boeken over wendbaar werken. Bestellen? Blij(f) wendbaar is een must voor elke professional, coach of coachend leidinggevende die het positieve verschil wil maken. Die met wendbaarheid, vitaliteit en sturend op werkgeluk en bevlogenheid met het benutten van zijn talenten optimale impact wil hebben. En dat met alle transities voor de deur. 

Bestelinformatie: ISBN 9789024438402 – 208 pagina’s - € 23,50 via managementboek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden