Tijd voor een mooi gebaar


<p>Opfleuren met bloemen</p>

Opfleuren met bloemen

(Foto: PR CBS De Schelp)

Tijd voor een mooi gebaar

Puttershoek - Op 1 april, witte donderdag, hebben alle kinderen op CBS De Schelp Pasen gevierd. Dit begon met een mooie paasviering in elke klas gevolgd door een heerlijke en gezellige Paaslunch. Daarna was het tijd voor een mooi gebaar. Na een promofilmpje dat in elke klas werd bekeken, zijn alle kinderen enthousiast aan de slag gegaan met het maken van bloemen.

Er werd geknipt, geplakt en gelijmd met als resultaat een overweldigende hoeveelheid prachtige gekleurde bloemen. Aan elke bloem zat een kaartje met een paasgroet: ' Met deze bloem willen we u opfleuren en het nieuwe leven vieren. Gemaakt door de kinderen van CBS De Schelp.'

Vervolgens zijn een paar leerlingen met hun juffen de bloemen gaan bezorgen bij Woonlocatie Julianastraat van Gemiva-SVG Groep waar mensen wonen met een beperking.

Ook zijn er heel veel bloemen gebracht bij de ouderen van 't Huys te Hoecke-Zorgwaard. Voor elke bewoner was er een bloem. De bloemen werden hartelijk in ontvangst genomen, waarna alle bloemen onder de bewoners zijn uitgedeeld. Een mooi gebaar om aan anderen te denken in deze tijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden