SHO en Keepersschool Hoeksche Waard breiden samenwerking uit


<p>Sven Scholte</p>

Sven Scholte

(Foto: vv SHO)

SHO en Keepersschool Hoeksche Waard breiden samenwerking uit

Oud-Beijerland - v.v. SHO heeft al meerdere jaren het trainen van de keepers in de jeugd belegd bij Keepersschool Hoeksche waard. Dat dit naar volle tevredenheid is, blijkt wel uit het feit dat SHO de samenwerking begin dit seizoen met twee jaar heeft verlengd. 

Eigenaar Sven Scholte van de Keepersschool Hoeksche waard heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Naast het feit dat hij inmiddels keeperstrainer is van de jeugd bij FC Utrecht, geeft hij ook al weer enkele jaren training aan eerste selecties van meerdere clubs. Nu Jan Preesman zijn functie als keeperstrainer van de eerste selecties gaat neerleggen, is het een logische keuze om de samenwerking met Sven Scholte verder uit te breiden. 

Vanaf komende seizoen zal Sven, in ieder geval voor een periode van twee jaar, naast de jeugdkeepers ook de keepers van SHO1/SHO2/SHO O23 gaan trainen. Mede vanwege de ervaringen die Sven opdoet bij FC Utrecht heeft SHO veel vertrouwen in de toegevoegde waarde die Sven gaat leveren. 

Eén van de eerste uitdagingen zal zijn om de keeperstrainingen en de teamtrainingen meer te integreren. SHO wenst Sven heel veel succes. Daarnaast bedankt SHO Jan Preesman voor de afgelopen seizoenen waarin hij zich maximaal voor SHO heeft ingezet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden