Foto:

Online poppenkast bij Bibliotheek Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – Heb jij ook zo’n frisse tegenzin? De Bibliotheek heeft er iets op gevonden met een leuke online poppenkastvoorstelling gevolgd door een klein voorleesverhaaltje en een echte knutselactiviteit. Dat werkt aanstekelijk, want het thema is: “Geen zin”. Stilzitten is geen optie. Een bijkomend voordeel, je kunt kijken met je kleintje wanneer het jou uitkomt!

Wat zijn de Boekstart activiteiten in de bibliotheek toch altijd gezellig en wat worden die toch gemist. Nu dit even niet kan hebben de voorleesvrijwilligers van de Bibliotheek een super leuke en afwisselende voorstelling gemaakt die online te bekijken is voor kinderen vanaf 3 tot ongeveer 7 jaar.

Waar het overgaat is nog een beetje geheim maar de kinderen gaan naar een poppenkast voorstelling kijken, luisteren naar een verhaaltje en maken een leuk knutselwerkje. Dit alles rond het thema “Geen zin”. Voor dit knutselwerkje is het handig om stiften of verf, eierdoos, lijm, plakband, wiebeloogjes, ragers of stevig papier alvast klaar te zetten. 

Vooraf aanmelden is verplicht via activiteiten@debhw.nl of via www.debhw.nl – klik op actueel en ga naar de agenda -  deelnemers krijgen daarna een linkje en kunnen daarmee de voorstelling bekijken. Dus meld je snel aan, voor deze super leuke en verrassende voorstelling. De voorstelling is te bekijken van 26 april tot 15 mei.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden