<p>Groepsfoto B.S.M./T.V.P.&nbsp; (foto: Kees de Vries)</p>

Groepsfoto B.S.M./T.V.P.  (foto: Kees de Vries)

(Foto:)

Opening air badminton seizoen 2021

Maasdam - De besturen van B.S.M., Badminton Smashing Maasdam en T.V.P., Tennisvereniging Puttershoek maakten het mogelijk om gezamenlijk Air Badminton te spelen met een speciale buitenlucht shuttle, bij T.V.P. De nood was hoog.

Op 12 april is officieel het nieuwe seizoen Air Badminton landelijk begonnen. Burgemeester van Hemmen heeft op 28 april het seizoen geopend door de eerste officiële partij Air badminton op gras mee te spelen”. T.V.P. stelt het grasveld ter beschikking, B.S.M. o.a. de kennis en het materiaal, rackets, shuttles, netten, training.

Leden van T.V.P. kunnen bij B.S.M. spelen en omgekeerd B.S.M. bij T.V.P. Een uitstekend idee van regionale samenwerking. Als het in de zaal van Duyvesteyn, honk van B.S.M. te warm wordt, kan er eventueel lekker in de buitenlucht gespeeld worden. De R.I.V.M. gezondheidsregels worden onder alle omstandigheden strikt nageleefd. Zodra de R.I.V.M. versoepelingen het toelaten, zal er mogelijk gelegenheid zijn voor niet leden van TVP en BSM, om het Air badminton eens te komen proberen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden