Foto:

Ouderwets gezellig in Dugros’ vernieuwde showroom

Oud-Beijerland - Middenin de lockdown startte familiebedrijf Dugros een verbouwing. Vorige week maandag, dinsdag en woensdag verwelkomde de partner in lederwaren voor het eerst haar klanten in de vernieuwde showroom tijdens de ‘Dugros Showroomdagen’.

Eerder opende Pieter Duifhuizen al officieel de showroom in het bijzijn van collega’s. Volgens zijn vader, directeur Bas Duifhuizen, is de nieuwe showroom een “ontmoetingsplek voor klanten waar je de optimale beleving van onze merken vindt”. 

De merken Micmacbags, Charm London, PE-Florence, SoDutch, Beagles en Enrico Benetti hebben een eigen gedeelte, ingericht naar de stijl van het merk.

De Dugros Showroomdagen waren een groot succes, aldus Arnout van Nieuwaal. “Het was geweldig dat we onze klanten weer in real life konden spreken. Iedereen genoot van het samenzijn, het was ouderwets gezellig.” Ook klanten zijn positief. 

Na maanden in lockdown mochten niet-essentiële winkels kort voor de oplevering van de showroom weer open zonder afspraak. Het is weer druk in de winkelstraten en dat betekent extra omzet voor retailers.

Dugros verwacht een positieve zomer. De coronacijfers nemen duidelijk af en de maatregelen worden versoepeld. Op dit moment verkoopt de groothandel veel strandtassen en telefoontasjes. “Mensen gaan er weer op uit. Daar heb je een tas voor nodig”, concludeert Pieter Duifhuizen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden