<p>Jan-Willem Hoogeweegen, Oprichter A&amp;A Thuishulp met de folder van A&amp;A Thuishulp</p>

Jan-Willem Hoogeweegen, Oprichter A&A Thuishulp met de folder van A&A Thuishulp

(Foto: Marjolein Tan)

A&A Thuishulp nu ook in Hoeksche Waard

Hoeksche Waard - Steeds meer mensen in Hoeksche Waard hebben behoefte aan huishoudelijke ondersteuning. Bij bestaande zorgorganisaties bestaan wachtlijsten. Daarom is de Gemeente op zoek gegaan naar goede aanvullende partijen om deze hulp te leveren. Vanaf nu kunt u voor huishoudelijke ondersteuning terecht bij A&A Thuishulp Hoeksche Waard.

Goede klik

Dezelfde interesses en ook een oprechte klik tussen cliënt en thuishulp. Dat vinden de mensen bij A&A Thuishulp heel belangrijk. Want helpen draait vooral om warmte en vertrouwen.

U krijgt een vaste coördinator. Zij zal met u uw wensen en behoeften bespreken en op zoek gaan naar een medewerker die echt bij u past. U kunt vrijblijvend met de medewerker kennismaken. Is er een klik tussen jullie? Dan wordt dit uw vaste thuishulp die op de afgesproken tijden bij u komt. Dit is niet alleen fijn voor u, maar ook voor de medewerker. Daarom komen mensen graag bij A&A Thuishulp werken en blijven ze er ook. Zodoende heeft A&A Thuishulp geen wachtlijsten.

Eigen ouders

Jan-Willem Hoogeweegen, Oprichter A&A Thuishulp, vertelt over zijn drijfveer: “Toen mijn ouders ouder werden, hadden zij veel hulp nodig. Hierbij ervaarde ik hoe fijn het voor hen was, wanneer zij die hulp kregen van mensen waar ze een persoonlijke klik mee hadden. Daarom heb ik A&A Thuishulp opgericht. Om zo thuishulp te bieden zoals ik die graag voor mijn ouders wilde.” 

Jan-Willem heeft ook succesvol meegedaan aan het televisieprogramma Dragons’ Den.

Huishoudelijke hulp en een praatje

A&A Thuishulp ondersteunt u zowel bij licht als zwaar huishoudelijk werk. Daarbij wordt u, indien u wilt, zoveel mogelijk ook zelf betrokken. En vaak is er ook tijd om samen een kopje koffie of thee te drinken en voor een gezellig praatje.

Onderzoek onder mantelzorgers

A&A Thuishulp doet een onderzoek onder de behoeften van mensen die voor een ander zorgen in Hoeksche Waard. Zorgt u voor uw partner of voor bijvoorbeeld een van uw ouders, dan horen wij graag waar u behoefte aan heeft. Zou u mee willen doen aan het onderzoek, gaat u dan naar www.aathuishulp.nl/onderzoek . Alvast hartelijk dank!

Meer informatie:

Belt u gerust voor meer informatie over A&A Thuishulp Hoeksche Waard naar 0186 – 746 007, dit kan vanaf 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds tot 22 uur, ook in het weekend. U kunt hier ook de folder van A&A Thuishulp opvragen en 10 tips voor mantelzorgers. U bent van harte welkom!

Wil je werken bij A&A Thuishulp, kijk dan op: https://aathuishulp.nl/werken-bij-aa-thuishulp/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden