Foto:

Kibeo’s BSO-kinderen trekken hun hardloopschoenen aan

Hoeksche Waard - De hardloopschoenen kunnen uit de kast deze maand! In juni vindt namelijk de BeneVia Spuiloop plaats op verschillende plekken in de Hoeksche Waard. Ook de BSO-kinderen van Sport-BSO Hoeksche Waard, Kibeo Beatrixplein en Kibeo Diepenhorstweg trekken hun hardloopschoenen aan. Zij lopen tijdens de BSO, onder begeleiding van een sportmedewerker, op 10, 15 en 22 juni de Kibeo Kidsrun.

Aanvankelijk zou de BeneVia Spuiloop in 2020 met een groots evenement georganiseerd worden. Door de coronamaatregelen kon dit helaas niet doorgaan. Dit jaar zijn er creatieve ideeën bedacht, waardoor er wel kan worden hardgelopen. Er zijn verschillende afstanden die de deelnemers in kleine groepjes lopen. Hun medaille kunnen ze na afloop ophalen bij één van de afhaalpunten. Voor meer informatie over de hardlooproutes en ophaallocaties kun je kijken op: https://www.epicruns.nl/spuiloop/.

Kibeo Kidsrun
Op woensdag 23 en 30 juni kunnen de jongste sportievelingen meedoen aan de Kibeo Kidsrun. Hiervoor is een leuke route uitgestippeld van 1 kilometer. Op 23 juni kunnen de deelnemers hun medaille ophalen bij Kibeo Beatrixplein in Mijnsheerenland en op 30 juni bij Kibeo Diepenhorstweg in Strijen. De kinderen ontvangen dan ook nog een leuke herinnering en kunnen een leuke foto laten maken.

Inschrijven 
Inschrijven voor de Kibeo Kidsrun kan via: https://kooptickets.shop/1020/BeneVia-Spuiloop-a-Collect.html

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden